Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

Cégünk, a Computherm Slovakia s.r.o. a 2009-ben kezdte meg működését Szlovákiában, mint a Computherm szobai termosztát-család hivatalos forgalmazója.

A távol-keleti csúcstechnológia eme korszerű, innovatív, kiemelkedő tudású és megbízható termékei, melyek árfekvése ráadásul nagyon kedvező, az elmúlt években már meghódították Magyarországot, Romániát, Bulgáriát, Szerbiát, Csehországot, Lengyelországot, Ukrajnát, Horvátországot, Görögországot, Fehéroroszországot és Nagy-Britanniát. A készülékek technológiai fejlettsége elsősorban a komfortosság és a gazdaságosság területén jelentkezik, használatukkal a fűtési költségek jelentős mérséklése érhető el.

Kínálatunkban szerepelnek a cső- és mechanikus termosztátok, a digitális és programozható termosztátok, ezek rádió-frekvenciás vezérlésű (kábel nélküli) modelljei, az abszolút újdonságnak számító multizónás termosztát és a zónavezérlő, amelyek lehetővé teszik egy lakóépület fűtési zónákra (max. 4 zóna) osztott helyiségeinek akár négy különböző hőmérsékleten történő üzemeltetését, valamint a GSM telefonnal vezérelhető termosztát.

Forgalmazunk ezen kívül gázérzékelő készülékeket, úgy a lakosság számára életmentő funkciót betölteni képes szén-monoxid- és éghető gáz érzékelőt, mint a szakemberek részére professzionális gázszivárgás-keresőt.

A 2012-es évtől pedig termékeink körét a fűtéstechnikai szabályzók egy újabb nagy  családjával, az osztó-gyűjtő berendezésekkel és azok tartozékaival (légtelenítők, áramlásmérők, hőmérők, csőcsatlakozók) és energiatakarékos elektronikus vezérlésű szivatyúkkal bővítettük.

A megrendelt termékeket logisztikai partnerünk segítségével minden esetben megrendelőnk címére juttatjuk el a megrendeléstől számított 72 órán belül. Tevékenységünkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a háztartásokban általánossá váljon a korszerű, energiatakarékos, de ugyanakkor komfortos fűtésszabályozás alkalmazása. Alapvető célkitűzésünknek tekintjük, hogy mindezt a legkedvezőbb áron tegyük elérhetővé a számukra.

Termosztátjaink a meleg otthon nélkülözhetetlen kellékei.

COMPUTHERM Slovakia s.r.o.