Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

Cégünk, a Computherm Slovakia s.r.o. a 2009-ben kezdte meg működését Szlovákiában, mint a Computherm szobai termosztát-család hivatalos forgalmazója.

A távol-keleti csúcstechnológia eme korszerű, innovatív, kiemelkedő tudású és megbízható termékei, melyek árfekvése ráadásul nagyon kedvező, az elmúlt években már meghódították Magyarországot, Romániát, Bulgáriát, Szerbiát, Csehországot, Lengyelországot, Ukrajnát, Horvátországot, Görögországot, Fehéroroszországot és Nagy-Britanniát. A készülékek technológiai fejlettsége elsősorban a komfortosság és a gazdaságosság területén jelentkezik, használatukkal a fűtési költségek jelentős mérséklése érhető el.

Kínálatunkban szerepelnek a cső- és mechanikus termosztátok, a digitális és programozható termosztátok, ezek rádió-frekvenciás vezérlésű (kábel nélküli) modelljei, az abszolút újdonságnak számító multizónás termosztát és a zónavezérlő, amelyek lehetővé teszik egy lakóépület fűtési zónákra (max. 4 zóna) osztott helyiségeinek akár négy különböző hőmérsékleten történő üzemeltetését, valamint a GSM telefonnal vezérelhető termosztát.

Forgalmazunk ezen kívül gázérzékelő készülékeket, úgy a lakosság számára életmentő funkciót betölteni képes szén-monoxid- és éghető gáz érzékelőt, mint a szakemberek részére professzionális gázszivárgás-keresőt.

A 2012-es évtől pedig termékeink körét a fűtéstechnikai szabályzók egy újabb nagy  családjával, az osztó-gyűjtő berendezésekkel és azok tartozékaival (légtelenítők, áramlásmérők, hőmérők, csőcsatlakozók) és energiatakarékos elektronikus vezérlésű szivatyúkkal bővítettük.

A termosztátok legkorszerűbb csoportját az interneten keresztül laptoppal, tablettel, mobiltelefonnal bárhonnan vezérelhető WiFi-termosztátok jelentik. Ezeknek a modern termosztátoknak a segítségével megoldható lakása, háza, hétvégi háza fűtésének szabályozása, vezérlése a távolból, akár mobiltelefonja használatával. Ezeknek a termosztátoknak egyes típusai a fűtés vezérlése mellett alkalmasak bármilyen elektronikusan vezérelhető eszköz – garázskapu, ajtó, öntözőrendszer stb. – távvezérlésére is az interneten keresztül.

Cégünk kínálatában a termosztátok valamennyi, fent felsorolt típusát megtalálhatják kiváló minőségben és a legkedvezőbb árakon.

A megrendelt termékeket logisztikai partnerünk segítségével minden esetben megrendelőnk címére juttatjuk el a megrendeléstől számított 72 órán belül. Tevékenységünkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a háztartásokban általánossá váljon a korszerű, energiatakarékos, de ugyanakkor komfortos fűtésszabályozás alkalmazása. Alapvető célkitűzésünknek tekintjük, hogy mindezt a legkedvezőbb áron tegyük elérhetővé a számukra.

Termosztátjaink a meleg otthon nélkülözhetetlen kellékei.

COMPUTHERM Slovakia s.r.o.